balans in geven & nemen

 

Info haptoptherapie & coaching Den Bosch

Tarieven & vergoeding Huis van Jonathan

Haptotherapie:

Wanneer je overweegt om met coaching, haptonomie, haptotherapie en onze praktijk kennis te maken, heb je GEEN verwijzing nodig van je huisarts. Een consult haptotherapie kost € 90,00 en duurt 1 uur. Bij een coachingsconsult wordt BTW gerekend. Afspraken uiterlijk 24 uur van te voren geannuleerd, brengen we niet in rekening. Wij verzoeken je dan ook vriendelijk bijtijds te annuleren mocht je verhinderd zijn en dit per mail of telefoon (evt. voicemail) te doen. De vrijgekomen tijd kan dan ook opnieuw worden gepland, wat vaak prettig is voor ons maar ook voor anderen. Wij werken samen met Famed, zij sturen 1x per maand rekeningen uit. Deze ontvang je per post. Je kunt je rekening eerst indienen bij je zorgverzekeraar en daarna ons betalen mocht je dit prettig vinden. Je hoeft dus na je consult niet direct af te rekenen.

Het is afhankelijk van je zorgverzekeraar hoeveel je vergoed krijgt. Wij zijn geregistreerde GZ-haptotherapeuten, we zijn opgenomen in het kwaliteitsregister (zie beroepsvereniging VVH). Zodoende vergoeden (bijna) alle zorgverzekeraars ons geheel of gedeeltelijk. Raadpleeg hiervoor je eigen polis. Haptotherapie valt onder de aanvullende verzekering (complementaire gezondheidszorg).

 

Workshops & trainingen:

Er vinden diverse workshops, trainingen en coachingstrajecten plaats in Huis van Jonathan. Hierbij werken we samen met professionals uit ons netwerk. We hebben hiervoor scherpe tarieven en hopen hiermee laagdrempelig en voor een breed publiek toegankelijk te zijn. Mochten hier vragen over zijn, kun je altijd contact met ons opnemen. Kijk voor informatie bij kopje 'aanbod' in het hoofdmenu. 

 

Kennismaking:

Er zijn mensen die het prettig vinden om eerst een kennismakingsgesprek te hebben. Dit snappen we, het is belangrijk dat je je vragen kunt stellen en dat je een gezicht ziet. Dat je een 'klik' hebt met iemand. Hier nemen we graag een half uur de tijd voor en brengen dit niet in rekening. Wees welkom!

 

Kwaliteitswaarborg

De Vereniging van Haptotherapeuten VVH is de landelijke beroepsvereniging van geregistreerde GZ-Haptotherapeuten in Nederland. De VVH staat garant voor de kwaliteit van de beroepsuitoefening van haar leden. Daarom heeft de VVH het Register van GZ-Haptotherapeuten ingesteld om de kwaliteit van haptotherapie, uitgeoefend door de bij haar aangesloten leden, te garanderen. De GZ-Haptotherapeut is werkzaam in de (eerstelijns) gezondheidszorg. Hij/zij heeft na een door het Ministerie van OCW erkende HBO/WO vooropleiding gezondheidszorg/welzijnszorg een door de VVH geaccrediteerde en SPHBO erkende opleiding Haptotherapie afgerond en voldoet aan de aanvullende eis van medische en psychologische basiskennis op HBO niveau. Voor opname in het Register van GZ-Haptotherapeuten gelden verder nog verplichtingen ten aanzien van tuchtrecht, beroepsaansprakelijkheid, praktijkinrichting en verplichte individuele en collectieve nascholing. Gedrags- en ethische regels zijn vastgelegd in de Beroepscode GZ-Haptotherapeut. Verder zijn het domein van de haptotherapie en de beroepscompetenties van de GZ-Haptotherapeut omschreven in respectievelijk de Domeinbeschrijving Haptotherapie en het Beroepscompetentieprofiel GZ-Haptotherapeut.

 

Anneke Hoving lidmaatschaps nummer VVH: 120A
Muriel Povel lidmaatschaps nummer VVH: 660
Huis van Jonathan  KvK 57101116

Bron:

logo GZ Haptotherapeutlogo vvh haptotherapeuten2

Contact gegevens

  Huis van Jonathan

  Koningsweg 72
  5211 BN Den Bosch
  Tel. 06-55785968 / 06-24261681

  E-mail  info@huisvanjonathan.nl
  Privacy verklaring

Openingstijden

Ma. Gesloten
Di. 9.00-21.00 uur
Wo. 9.00-21.00 uur
Do. 9.00-21.00 uur
Vr. 9.00-18.00 uur
Za. 2x p/mnd 9.30-12.30 uur