Huis van Jonathan: verbinding juist in deze tijd van het Corona virus

De verbinding houden met jezelf en met elkaar: juist in deze tijd! Hoe doen wij dit?

Face-to-face contact is momenteel niet meer mogelijk; ook wij hebben besloten Huis van Jonathan, fysiek te sluiten naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen en het advies van onze beroepsvereniging de VVH (Vereniging voor Haptotherapeuten) woensdag avond 25-3-2020.

Maar wij blijven onze verantwoordelijkheid nemen en zijn er voor jou en jullie.

Of dat nu telefonisch is, via ZOOM of Face-time; dat wat jou het beste past en waar mogelijk.  Wist je al dat dit ook vergoed wordt? Net als anders, uit de aanvullende zorgverzekering, mogen deze consulten worden gedeclareerd. Natuurlijk hebben wij specifiek werk wat zeker niet alleen maar kan via bellen of on-line gaan. Maar passende persoonlijke oplossingen zoeken, vinden wij belangrijk. Ook nu leveren we maatwerk, net als dat je altijd al gewend bent van ons.

We vinden het hierbij belangrijk om niemand in de steek te laten of buiten te sluiten. Dus ook de mensen die ‘hard getroffen zijn’, geen inkomen hebben en denken: ‘ik zie door de bomen het bos niet meer, maar mee laten kijken, samen kijken, kan ik nu niet betalen’; nodigen we uit zich ook te melden als dit zo voor je voelt.

In gesprek en b.v. online systemisch naar dingen kijken, kan verhelderend werken en maken dat het in je hoofd weer rustiger wordt. Dat je je hart weer kunt voelen kloppen.

Dàt vinden wij belangrijk, juist nu.

Ook per mail beantwoorden we vragen en contactformulieren voor aanvragen van een kosteloos kennismakingsgesprek b.v., net als altijd.

Wij bellen alle mensen persoonlijk die nog afspraken hebben staan om te overleggen hoe we verder gaan en wat er nodig is of kan.

Ook nu staan we voor je klaar en zijn aanwezig in Huis van Jonathan dinsdag t/m vrijdag ochtend.

Voor nu: let een beetje op elkaar en stay safe!

 

Anneke Hoving—-Muriel Povel

© Copyright 2019 - Huis van Jonathan